Hundvalpar.nu

Hundpool

Hem > Hundpool

Bästa hundpoolen

Under varma sommardagar kan det vara extra skönt för din fyrbenta vän att få svalka av sig i en härlig hundpool. Många hundraser älskar att befinna sig i och nära vatten, men det är inte alltid du har möjlighet att komma iväg till en hundvänlig strand. Här nedan listar vi fem stycken bra och högkvalitativa hundpooler som gör sommarvärmen skönare för hunden att vistas i.

Trixie Hundpool

Hundpoolen från Trixie monteras enkelt upp utan någon luftpump. Lika enkelt kan man sedan tömma, rengöra och vika ihop poolen igen för en platsbesparande förvaring. Denna hundpool har förmågan att byta form om så önskas till en rektangulär form, till exempel om du har en balkong eller altan med räcken.

Den här hundpoolen är tillverkad i ett mycket slitstarkt material som håller även för de allra vassaste klorna. Trixie hundpool är ett bra val för dig som söker en lite större pool som är utrustad med ett ordentligt halkskydd i botten för att förhindra att din hund glider eller tappar fotfästet. Poolen mäter 160 cm i diameter och har 30 cm höga kanter. Det gör att den rymmer ca 804 liter vatten utan problem. 

Trixies hundpool har fått bäst betyg på flera ställen, bl.a. på Hundguidens inlägg för bästa hundpoolen.

Dog Pool Keep Cool

Zooplus har skapat en mycket fin och hållbar hundpool som kommer med många smarta finesser. Den här hundpoolen kan inte bara se till att din hund kan svalka sig under varma sommardagar, utan den är också tillverkad i ett reptåligt material med förstärkta kanter i MDF.

För att sätta upp poolen behöver du inte någon luftpump och vattnet tömmer du enkelt med hjälp av sidoventilen. Här kan du även välja mellan flera olika storlekar – från 80-160 cm i diameter. 

VidaXL Hundpool

Med den här fina hundpoolen från VidaXL kan din hund svalka sig eller leka och busa med vattnet på varma sommardagar. Poolen är tillverkad i högkvalitativt material och kan enkelt fällas ihop när den inte ska användas.

Med hjälp av sidoventilen tömmer du vattnet på lämplig plats och slipper således krångel. För att vara extra trygg för din hund är hundpoolen tillverkad i ett slitstarkt PVC-material och har förstärkta kanter för bästa stabilitet. Poolen mäter 80 cm i diameter och lämpar sig för mindre hundar.

Dogman

Med Dogmans hundpool får din hund en trygg upplevelse i poolen tack vare den knottriga botten som minskar risken för halka. Den är även enkel att montera då du inte behöver använda en luftpump. Poolen är sedan enkel att tömma tack vare en smidig ventil. 

När högsäsongen är över kan hundpoolen vikas ihop på ett enkelt sätt och kan förvaras inomhus utan att ta stor plats. Den finns att köpa i tre storlekar vilka rymmer 100 l, 340 l respektive 600 liter.

Joa Pool

Joa Pool är rekommenderad av veterinärer och utvecklad i samarbete med hundtränare. Tack vare sin solida konstruktion och tåliga material kan du räkna med att det här är en hundpool som varar i åratal. Den har till och med förstärkta hörn som ser till att poolen inte spricker. Den har en säker anti-halkbeläggning i botten som minskar halkrisken. Poolen fylls på med vatten på bara några minuter och när du vill tömma den finns en sidoöppning som på ett enkelt sätter tömmer ut vattnet.

Kan hundar bada i pool?

Majoriteten av alla hundraser är mycket förtjusta i vatten och under varma sommardagar är det många hundraser som blir extra varma. En hundpool är således en mycket bra investering för dig som har tillgång till en trädgård där hunden kan svalka sig fritt, utan att vatten ska rinna ner till grannen. Idag finns det inga hinder för att din hund ska kunna bada i en pool, men det är viktigt att du alltid har uppsikt över hunden för att minska risken för olyckor eller skador.

Liten hundpool

Naturligtvis ska även de allra minsta hundarna få en möjlighet att svalka sig under sommaren. Till de mindre hundraserna behöver du inte investera i de allra största poolerna, utan det räcker gott och väl med en mindre hundpool som passar din hunds storlek. Har du en mycket liten ras kan det räcka med en pool på 80 cm i diameter, medan lite större (men fortfarande små) hundraser kan behöva några centimeter till. Se till att kanterna inte är för höga, så att din hund kan ta sig in och ut på egen hand.